Gott nytt år

Här kommer en summering av året 2023 från M.A.V.Foto. Under året som gick inträffade flera stora händelser i Örebro. Bland annat besökte de populära artisterna Fröken Snusk och Hooja Örebro under vintern medan Håkan Hellström och Benjamin Ingrosso kom på besök under sommaren, det gjorde även kungaparet, då Kungen firade 50 år på tronen. 

Örebro Hockey tog sig till semi-final och deras unga stjärna Leo Carlsson tingades som nr 2 i NHL-draften. ÖSK Futsal försvarade sitt SM-guld i futsal medan Hammarby vann damallsvenskan. ÖSK Fotboll och KIF Örebro lyckades klara sig kvar i sina respektive serier trots motgångar under säsongen. Året avslutades med de populära eventen The Magic Forest och Christmas Convoy.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.