Hjärndöd popcornaction när den är som sämst

Turtles_2_Bild
Teenage mutant ninja turtles: Out of the shadows hade svensk biopremiär den 3 juni och är uppföljaren till Teenage mutant ninja turtles från 2014. En reboot på den populära tecknade tv-serien från 80 -talet.

Rebooten är producerad av Michael Bay som fick mycket kritik för att han återigen förstört en klassisk kultserie, Transformers var den första. Men jag tyckte ändå Teenage mutant ninja turtles var en underhållande nostalgitripp, därför var förväntningarna på uppföljaren stora då karaktärer som Rocksteady and Bebop skulle dyka upp.

Filmtiteln Out of the shadows bygger på att de fyra muterade sköldpaddorna äntligen kommer ta steget ut ur skuggan när staden New York återigen hotas av den ondskefulle Shredder. Den här gången har han allierat sig med vetenskapsmannen Baxter Stockman och den mystiske utomjordingen Krang.

Teenage mutant ninja turtles: Out of the shadows är en hjärndöd popcornaction när den är som sämst. Hela filmen har Michael Bay skrivet över sig, handlingen förklaras under de tio första minuterna, karaktärerna är stereotypa och intetsägande, dålig humor och allt för tråkiga och utdragarna actionscener.

Karaktärerna var filmens största besvikelse. Casey Jones var mest korkad och inte cool som i TV-serien. Krang var bara äcklig och jobbigt, Shredder och Baxter Stockman fick begränsad med utrymme. Det var bara Rocksteady and Bebop som lyckades levererar någon form av underhållning i en annars ganska tråkig och korkad film.

Filmen får:
M-4M-5M-5M-5M-5

Tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.