The Do Over – Adam Sandler är långt ifrån sitt forna jag

The_Do_Over_Bild
Adam Sandlers karriär går bara utför, hans senaste två filmer har gått haft direkt till Netflix utan att ha visats på bio. Men är det ett genidrag från Sandler, hans filmer når fortfarande samma målgrupp genom filmstreaming tjänsten. Dessutom sparar man in pengar genom att låta Netfilx marknadsföra produkten.

The Ridiculous 6 som hade premiär förra året var ett riktigt bottennapp, en katastrofalt usel komedi där Adam Sandler förnedrade sig själv med massa dåliga kiss – och bajsskämt. I helgen hade hans nya film premiär på Netflix, The Do Over.

I The Do Over spelar Dave Spade bankmannen Charlie som träffar sin gamla barndomsvän Max (Sandler) på en återträff. Max får Charlie att inse att hans liv suger och lockar med honom på weekend i Florida. Väl där iscensätter Max sin egen död tillsammans med Charlies. Något som Charlie inte riktigt ville gå med på.

Filmen är en actionkomedi signerad Sandler, men den är inte speciellt rolig. Bara ett fåtal gånger lockar den till ett par skratt. Dock har man skalat ner kiss – och bajsskämten, de är inte lika påtagliga som i t.ex The Ridiculous 6. Men det förekommer dock en stadig dos med homofobiska skämt.

Men eftersom The Ridiculous 6 var så pass dålig ser man ändå med positiva ögon på The Do Over. Den är långt ifrån samma smörja och filmen innehåller ett par absurda karaktärer som faktiskt var roliga. Dock märks det att Sandler är långt ifrån sitt forna jag, då han bara dålig och inte extremt dålig.

Betyg:
M-4M-4M-5M-5M-5

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.